Новопризначений голова Чернівецької ОДА зустрівся із Володимиром Зеленським (ФОТО)

14.07.2022 00:25   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Як ми і повідомляли, Президент України Володимир Зеленський призначив Руслана Запаранюка новим головою Чернівецької ОДА.

В указі президента №486/2022 від 11 липня, який вже опубліковано на сайті ОП, йдеться:

"Призначити ЗАПАРАНЮКА Руслана Васильовича головою Чернівецької обласної державної адміністрації".

Під час зустрічі в Офісі Президента Володимир Зеленський висловив переконання, що знання регіону та його специфіки допоможе Руслану Запаранюку успішно реалізувати поставлені перед ним завдання.

"В умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення РФ пріоритетом для держави є злагоджена робота митниці, що не перешкоджає руху гуманітарних вантажів, облаштування пунктів пропуску на державному кордоні, надання соціальних послуг тимчасово переміщеним особам, які були вимушені виїхати з регіонів України, де ведуться бойові дії, тощо, - йдеться у повідомленні ОП.

Довідково

Руслан Запаранюк народився 1974 року в с. Нижні Станівці Чернівецької області. У 1997-му закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича (спеціальність «фізик, викладач»), у 2003 році – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (спеціальність «економіст з обліку та аудиту»).

Працював на різних посадах у фінансовому секторі Чернівецької області. Із липня 2014 року до цього часу – начальник філії Чернівецького обласного управління АТ «Державний ощадний банк України».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews