За тиждень на Буковині понад сто громадян намагались нелегально перетнути кордон з Румунією та Молдовою (ФОТО)

14.07.2022 13:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
За минулий тиждень західні кордони України з ЄС та Молдовою на Буковині перетнули майже 540 тисяч осіб та 121 тисяча транспортних засобів.
 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
 
За спробу нелегального перетину державного кордону було затримано 113 осіб. 58 з них намагались використати документи з ознаками підробки аби потрапити до суміжних країн через пункти пропуску. Усіх затриманих порушників було передано представникам національної поліції, відповідно до вимог чинного законодавства. Крім того, усього за минулий тиждень прикордонниками викрито 211 спроб використання інших підроблених документів (довідок, посвідчень тощо).

Читайте також

Буковинські митники вилучили 10 ящиків медпрепаратів із вмістом «Трамадолу»
Буковинські прикордонники затримали двох єгиптян
 
Ще 55 осіб спробували нелегально перетнути кордон в обхід визначених пунктів пропуску. На них складено матеріали про адмінправопорушення та передано до суду. Санкції за ці дії передбачають накладення штрафу на суму до 8500 гривень або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.
 
Крім того, зусиллями прикордонників за тиждень було припинено переміщення більше 21 тисячі пачок сигарет та понад 170 штук препаратів, які містять психотропні речовини. У пунктах пропуску виявлено предметів та товарів, прихованих від прикордонно-митного контролю, на суму понад 2.6 мільйона гривень.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews