Усі військовозобов’язані на Буковині повинні прибути в центри комплектування для уточнення даних

15.07.2022 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Буковинцям знову нагадують, що військовозобов’язані громадяни, віком від 18 до 60 років, на час дії воєнного стану, повинні постійно мати при собі та надавати за вимогою для перевірки уповноваженим особам спільних патрулів документи, що посвідчують особу та військово-облікові документи.
 
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького ОТЦК та СП.
 
Усім військовозобов’язаним, які вважають, що мають право на відстрочку від призову, необхідно прибути в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки з відповідними документами та підтвердити це.
 
"Наголошуємо, що всі військовозобов’язані, повинні самостійно, не очікуючи повістки, прибути в терцентри комплектування для уточнення військово-облікових даних.
Військовозобов’язані громадяни, які прибули з інших областей, повинні звернутись до ТЦК та СП для постановки на військовий облік.
 
Закликаємо керівників установ, організацій, підприємств, незалежно від форм власності, дотримуватись законодавчих норм щодо ведення військового обліку". - йдеться у повідомленні пресслужби.
 
На зображенні може бути: 1 особа, шкіряний виріб із подвійним швом, шкіряний гаманець та текст «УКИ ΠΑΙ ПОСВИДЧЕННЯ»

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews