"Молодий, перспективний, повний сил і чудових ідей": загинув 18-річний воїн із Сокирянщини

17.07.2022 00:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У боях за Україну загинув мешканець села Ломачинці Максим Кравець. Йому не було й 19 років. Разом із батьком на початку повномасштабного вторгнення пішов воювати добровольцем.

Про це повідомляють на сторінці FB Сокирянської міськради:

"Страшна трагедія і невимовний біль. Загинув вірний син української землі – Максим Кравець. Йому не було ще й 19…. Молодий, перспективний, повний сил і чудових ідей. Надія та опора батьків. На жаль, ненависний ворог забрав життя вірного захисника України.

Максим Кравець народився і виріс в селі Ломачинці. З початком війни разом з батьком - Іваном Миколайовичем добровольцем пішов захищати рідну землю.

Проходив службу у одній із військових частин Національної гвардії України. Загинув молодий патріот від ворожої ракети на Донеччині.

Страшна війна забирає кращих із кращих. Завжди справедливий, розсудливий та відповідальний. Максим був хорошим сином, найкращим братом, вірним другом.

Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття матері Героя – Надії Вікторівні, батьку Івану Миколайовичу, братику – Олегу, всім близьким і рідним загиблого захисника. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам'ять та слава Герою!"

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews