У Чернівецькій громаді стартувало опитування молоді: для чого це та як долучитися

18.07.2022 12:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До 18 серпня триватиме онлайн-опитування молоді, що проживає у межах Чернівецької громади. Досліджуватимуть її потреби та інтереси. Відповідно до результатів відкорегують напрямок розвитку молодіжної політики у місті.

Долучитися до опитування може кожен охочий віком від 14 до 35 років, що наразі живе у Чернівцях, Коровії чи Чорнівці (у тому числі внутрішньо переміщенні особи). Опитування займе від 7 до 15 хвилин часу. Пройти його можна за посиланням – https://www.youthwellbeing.in.ua/cities/chernivtsi

За участь можна отримати приємний бонус від партнерів. Які бонуси:

  • безкоштовний квиток на будь-який фільм від кінотеатру «SmartCinema» (термін дії: до 31 серпня);
  • безкоштовна піца чи рол на замовлення від 200 грн від мережі ресторанів «Pronto Pizza» (термін дії: 1 місяць);
  • безкоштовна кава від мережі кав'ярень «Bacara» (на вибір: американо, капучино, лате розміру М) (термін дії: 1 місяць).

Бонус буде обрано випадковим чином, щоб отримати його потрібно:

  • відповісти на всі запитання в опитувальнику;
  • зробити скрін, що опитування пройдено;
  • надіслати його у Telegram за номером: +380 (66) 796 05 39

Чому це важливо? Результати дослідження буде використано для планування діяльності молодіжного центру Чернівців «Резиденції молоді». Аби заходи та проєкти установи могли якнайкраще задовольняти потреби молоді та сприяти її творчій реалізації.

Дослідження реалізують за підтримки UNFPAUkraine. Це представництво фонду Народонаселення ООН в Україні. Воно допомагає швидко та зручно досліджувати стан молоді у місті, і на основі цих даних вдосконалювати молодіжну політику та проєкти для розвитку молоді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews