Наркомана, який розбив кувалдою банкомати у Чернівцях і викрав 600 тисяч, посадять на 5 років (ФОТО)

18.07.2022 16:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно жителя Умані, який викрав з банкоматів близько 600 тисяч гривень. Крім того, зберігав наркотики для власного вживання. Його засуджено до 5 років позбавлення волі.
 
Про це повідомила Чернівецька обласна прокуратура.
 
Під час судового розгляду встановлено та доведено, що упродовж січня-лютого 2017 року, вступивши у попередню змову з особою матеріали щодо якої виокремлено в інше провадження, чоловік викрав з банкоматів у Чернівцях касети з грошима.
 
Зокрема, 14 січня 2017 року, особи проникли до приміщення книжкового магазину, де знаходився банкомат, металевою кувалдою пошкодили внутрішній механізм замка банкомата та викрали касети з грошовими коштами у сумі майже 350 тис. грн.
 
На досягнутому не зупинились, вдосвіта 2 лютого 2017 року, за такою ж схемою викрали з банкомата, розмішеного в приміщення поштового зв’язку, 4 касети з грошовими коштами на загальну суму понад 270 тис. грн.
 
Касети помістили до транспортного засобу та покинули місце злочину. Цього ж дня були викриті та затримані з наявним. Крім того, у транспортному засобі особи правоохоронці знайшли канабіс.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області.
 
 
 
 
 
 
33
 
 
 
Подобається
 
 
 
Коментувати
 
 
Поширити
 

0 коментарів

 
 
 
У мережі
 

 

Напишіть коментар…
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews