За вступ - півтори тисячі доларів: на хабарі викрили заступницю директора чернівецького коледжу (ФОТО)

20.07.2022 11:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Чернівцях навіть війна не заважає хабарникам під час вступної кампанії: СБУ затримала заступницю директора коледжу на Буковині. Вона вимагала від чернівчанина 1,5 тисячі доларів США за безперешкодний вступ до навчального закладу на державну форму навчання його падчерки.
 
Свій «гонорар» за обіцянку заступниця директора взяла просто у своєму службовому кабінеті, де її і спіймали «на гарячому» правоохоронці - передають новини Буковини. Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
 
Триває слідство. Спецоперацію з викриття протиправної діяльності проводили співробітники СБУ в Чернівецькій області спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews