Нетвереза чернівчанка зарізала свого співмешканця під час суперечки (ФОТО)

20.07.2022 16:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

До поліції надійшло повідомлення про те, що в помешканні виявили мертвим 47-річного чернівчанина. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. За скоєння умисного вбивства затримали жінку, якій тепер загрожує до 15 років позбавлення волі.

На місці злочину працювали співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група Чернівецького райуправління поліції.

Читайте також

Труп 20-річного охоронця виявили на Буковині
Буковинець розповів як вбивав 1,5 річну доньку та дружину

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 60-річна жителька Чернівців, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час словесної суперечки нанесла ножове поранення в живіт співмешканцю. Внаслідок отриманого тілесного ушкодження чоловік помер на місці події.

Поліцейські вилучили з помешкання низку речових доказів. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. Правоохоронці затримали зловмисницю в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання про повідомлення жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання їй запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews