У Ставчанах вночі BMW влетіла у дерево: загинув 20-річний пасажир

23.07.2022 14:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У ніч з 22 на 23 липня в селі Ставчани Чернівецького району внаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинув один із пасажирів. Ще двоє пасажирів і водій з численними травмами перебувають в лікарні.

На місці аварії працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з'ясували, що приблизно о пів на першу годину ночі 21-річний житель села Ставчани рухався на автомобілі BMW зі сторони Давидівців. Окрім кермувальника, у салоні автівки перебували троє пасажирів, віком 20-26 років.

Проїжджаючи поворот, водій не впорався з керуванням і допустив виїзд транспортного засобу за межі дороги з подальшим зіткненням із деревом.

Під час дорожньо-траспортної пригоди водій та його пасажири отримали численні травми. Тілесні ушкодження 20-річного хлопця, який перебував на задньому пасажирському сидінні, виявилися несумісними із життям і він загинув на місці ДТП.

 

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження з кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews