Очільник Чернівецької ОВА обговорив будівництво пункту пропуску «Красноїльськ» з Мустафою Найємом

25.07.2022 08:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Стан справ на будівництві пункту пропуску «Красноїльськ» краще ніж на «Дяківцях». Сам пункт пропуску вже майже завершено, навіть завезені меблі. Будівельники працюють, а до облаштування долучилися навіть мешканці Красноїльської ОТГ.

Голова ОТГ Степан Драгун надає посильну допомогу - залучили мешканців селища, які готують землю на території пункту до засівання газонів і клумб.

Про це на своїй сторінці у Telegram розповів очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк:

"Разом з начальником Чернівецької митниці Михайлом Товтом провели нараду з дорожниками та телефону розмову з заступником міністра інфраструктури Мустафою Найємом. Якщо сам пункт пропуску вже майже готовий, то під’їздні шляхи треба добудовувати. А це потребує додаткових коштів і часу, якого обмаль. Питання вдалося зрушити з місця. З наступного тижня має продовжитися прокладання дороги. ОВА координуватиме та контролюватиме хід робіт. Незабаром повернуся сюди  з інспекцією. Триматимемо в курсі".

КПП "Красноїльськ" Фото Чернівецької ОДА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews