Чеське місто Оломоуц передало чернівецькій лікарні сучасну "швидку" (ФОТО)

29.07.2022 08:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Автомобіль швидкої медичної допомоги Volkswagen Transporter з усім необхідним обладнанням передало Чернівцям чеське місто Оломоуц. Його на пункт пропуску «Сірет» привіз керівник відділу захисту населення в Оломоуці Ян Лангар.
 
Авто вже передали у КНП «Міська лікарня №4». Цей медичний заклад активно задіяний у лікуванні хворих на коронавірус. Тож у разі виявлення ускладнень у хворих на COVID-19 та інші патології, виникнення потреби переведення їх на вищий рівень надання медичної допомоги, цей автомобіль буде використовуватися для транспортування.
 
- Через військову агресію росії все більше людей переїжджають зі сходу та півдня України до Чернівців. Вони нарівні з місцевими жителями отримують всю необхідну медичну допомогу. І цей автомобіль допоможе покращити якість медичних послуг для мешканців Чернівецької громади, - каже начальниця управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради Наталія Калмикова. – Ми дуже вдячні місту Оломоуц за таку підтримку у важкий для України час!
 
 
- Віримо у перемогу України! Віримо у вас, українців! Підтримуємо вас і допомагаємо, як можемо, - сказав під час зустрічі Ян Лангар.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews