Емма Антонюк

Емма Антонюк

журналістка, проєкт "Палає"

До дискусій навколо фотосесії першої леді України

02.08.2022 01:53   Джерело: CvNews
Автор : Емма Антонюк

Не бачу нічого поганого в дискусіях навколо фотосесії першої леді. Ті, кому сподобались фото, справедливо говорять про талант фотографині і доречну позу Зеленської.

Ті, кому не сподобались, найчастіше мають претензії зовсім не до фото. Якби замість першої леді там сиділа Тайра або Джамала (хто завгодно, насправді) - світлини б зайшли. Але на них сидить жінка, яка роками писала сценарії для скетч-шоу про тупих і недолугих українців. Таке тяжко забувається і ще тяжче пробачається. Тому Зеленській прилітатиме від певної частини суспільства за будь-що. І фото тут ні до чого.

Бісить тільки, що дехто ображає українську спільноту, бо «черговий срач», «нема єдності» і «їмо один одного». Це неправда. Це так не працює. І це прекрасно.

Якби ми їли одні одних і не мали єдності, Притула збирав би на Байрактар до пенсії. Я не можу повірити, що наші голівари якось впливають на потужний волонтерський рух і фантастичний опір ворогу.

Чому б не прийняти той факт, що ми до всього ж іще й народ, який продукує розкішні меми і пристрасно сперечається в соц мережах?

Олена Зеленська. Фото Annie Leibovitz

Я не знаю, чи так само заведено у німців чи французів. Але мені подобається на це дивитися через антитезу до Росії. Ось де голіварів нема. Всі єдіні, всі щасливі у своїй хаті без параші і з президентом-психопатом. Там взагалі нема культури відстоювання власної думки і захисту своєї точки зору. І якщо завтра у них першою леді стане пропитий ідіот Мєдвєдєв, їм всьо очень даже понравітца, бо вони малєнькіє люді, не їх то справа рішать, шо харашо, а шо плохо.

А ми - нащадки Козацької Держави. Ми маємо свою думку стосовно всього на світі і гаряче цю думку відстоюємо. Але коли треба наваляти малєньким недолюдям, в це включаються ті, кому подобаються фото Зеленської. І ті, кому не подобається Аліна Паш. Бо байдуже, хто ти - любітєль Маші Єфросініної чи гнида, за новий правопис чи проти фемінітивів - ТИ перетворюєшся на МИ у глобальніших питаннях. Доказ цьому - сам факт існування України, попри столітні спроби її колонізувати та знищити.

https://www.instagram.com/emmocean/

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews