У буковинській громаді збирають скляний непотріб, щоб допомогти армії (ФОТО)

04.08.2022 00:31   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Уселах Клішковецької громади збирають скляний непотріб та перетворюють його на необхідні захисникам речі. Ініціаторами акції стали брати Олександр і Анатолій Кирилюки.

Односельці радо долучилися до неї, адже у такий спосіб прибирають свої господарства та навіть стихійні сміттєзвалища. А користь – подвійна: і чисто, і війську – поміч.

Як йдеться на офіційній сторінці Клішковецької територіальної громади у Facebook, учасники ініціативи вже неодноразово купували різноманітні продукти, цигарки та відправляли на передову для солдатів.

Крім цього, вивезли і здали скляний непотріб Клішковецької амбулаторії, за виручені кошти закуплено для обслуговування лікарні технічний інвентар.

Також брати Кирилюки запроваджують ще одну не менш корисну для благоустрою населених пунктів ініціативу. Відтепер збиратимуть і побутовий пластик, кошти з реалізації якого також витрачатимуть для потреб ЗСУ. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews