Чернівецький університет не тільки заграє всіма барвами, а й розповість історії (ФОТО, ВІДЕО)

06.08.2022 09:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Разом з компанією Expolight розроблено проєкт нового сучасного освітлення для Чернівецького національного університету. Наразі вже протестовано унікальне обладнання, яке приїхало на локацію двома вантажівками.
 
Серед нього і особлива лінза від всесвітньовідомої японської компанії.
 
- У нашого центрального корпусу університету з’явилася нова історія. Історія про війну, порятунок з окупації та жагу до розвитку. Коли ми втілимо проєкт в життя – будівля зможе самостійно розказувати історії, а кожен охочий зможе в них поринути. Наразі вже тестуємо унікальне обладнання. Ідею втілимо після того, як Україна переможе російського агресора, - зазначив заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк.
 
- Цей обʼєкт особливий тим, що буде не тільки тішити містян і гостей міста своєю красою, але і тим, що фасад університету буде візуально розповідати історію України і міста. Впевнений, що це місце стане якщо не головним, то одним із найголовніших туристичних поінтів. Ми поєднуємо традиційну підсвітку, яка проявляє мереживний рельєф фасаду, та перманентну 3D меппінг проєкцію. Переплетення аналогових та діджитальних прийомів давно стало однією із наших цікавих фішок, - каже світловий дизайнер та засновник Expolight Микола Каблука.
 
 
лука.




















 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews