Мікроавтобусу Mercedes зірвало дах у жорсткій ДТП на Буковині: є потерпілі (ФОТО)

07.08.2022 08:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На автодорозі сполученням «Чернівці-Житомир» 6 серпня неподалік села Недобоївці внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувалося двоє львів’ян.

На місці аварії працювали слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 31-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz зіткнувся з вантажівкою Hovo під керуванням 31-річного жителя села Старі Бросківці Чернівецького району.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій мікроавтобуса та його 42-річний пасажир, обоє жителі міста Львів. Потерпілих медики госпіталізували до лікарні.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews