Унаслідок страхітливої аварії на Буковині загинув 27-річний водій (ФОТО)

10.08.2022 10:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Учора, 9 серпня, на автодорозі Р-62, неподалік села Нова Жадова, внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травми не сумісні з життям  отримав 27-річний житель селища Кельменці. Травмовану пасажирку автівки госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Читайте також

У ДТП на Сторожинеччині загинув водій мопеда
На Прикарпатті вимагають чесного розслідування ДТП, в якій через п'яного мажора загинули двоє дітей (Відео)
Страшна ДТП на Галицькому шляху: водій мотоцикла загинув, а кермувальник авто був нетверезим

Для з’ясування обставин і причин ДТП на місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП та відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 27-річний водій автомобіля Skoda зіткнувся з вантажівкою МАЗ під керуванням 56-річного жителя Черкаської області.

У результаті аварії водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. 24-річну пасажирку з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські закликають всіх учасників руху неухильно дотримуватись Правил безпеки дорожнього руху, адже порушуючи встановлені обмеження ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews