Невдовзі у Чернівцях відновлять рух маршруток №№ 2 та 2А

10.08.2022 21:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

З 15 вересня знову курсуватимуть автобуси №2 та 2А. Упродовж двох місяців вони їздитимуть у тестовому режимі. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

 

Маршрути з’єднуватимуть Центральний корпус університету та Південно-Кільцеву:

№ 2: від вул. Коцюбинського, через Томащука, Університетську, Бандери, Міцкевича, Франка, площу Соборну, Героїв Майдану, Сторожинецьку, Рівненську, Героїв Майдану, Південно-Кільцеву, Воробкевича, Небесної Сотні, Федьковича, Садову, Героїв Майдану, площу Соборну, Франка, площу Центральну, Університетську, назад до Коцюбинського.

№ 2А: від вул. Коцюбинського, через Томащука, Університетську, Бандери, Міцкевича, Франка, площу Соборну, Героїв Майдану, Садову, Аксенина, Щербанюка, Небесної Сотні, Воробкевича, Південно-Кільцеву, Героїв Майдану, Рівненську, Сторожинецьку, Героїв Майдану, площу Соборну, Франка, площу Центральну, Університетську, назад до Коцюбинського.

На кожному маршруті буде по 4 машини. Вони починатимуть їздити о 06:00, а закінчуватимуть приблизно о 22:00. Інтервал руху – 15 хвилин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews