Проєкт Budmall Center активно масштабується: у Чернівцях відкрили регіональне представництво

12.08.2022 15:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар
Учора, 11 серпня, у конгрес-холі готелю «Буковина» відбулося відкриття регіонального представництва Budmall Center у м. Чернівці.
 
Проєкт Budmall Center, який пропонує для кожної родини готові сучасні та доступні модульні будиночки, в яких вже можна проживати в день монтажу.
 
Серед основних переваг будинків, презентованих на майданчику «Budmall Center», можна виділити наступне: це житло «під ключ» зі всіма умовами; без зайвої бюрократії та тяганини з документами; енергоефективні та комфортні будівлі; мають сучасний дизайн; виготовлені з екологічно безпечних матеріалів; доступна ціна за готове житло; можна оселитися в день монтажу; виготовлення будинку від 3 тижнів; можливість обрати планування та кількість модулів.
 
Олександр Марценюк, керiвник Компанiї «ТД Клiмат Країни», розповiв про енергоефективнi, iнновацiйнi рiшення в концепцiях реалiзацiї. Олександр наглядно продемонстрував, як можна інтегрувати енергоефективні рішення у вже готові будинки, а також як закласти енергоефективність на стадії проєктування модульних будиночків.
 
Олена Лис, Народна депутатка України 9-го скликання, схвально оцінила ініціативу відкриття регіонального представництва Budmall Center у Чернівцях.
 
«Для громади Буковини це є можливістю розв'язання питань з розселенням людей, які прибули у регіон і вирішили залишитися. Президент задає нам динаміку для відбудови у тих регіонах, де припиняються бойові дії. Саме це є той потенціал, який у такий час потрібно підхоплювати, адаптувати та асимілювати людей у нас на Буковині. Адже це робочі місця, інтелектуальний потенціал, податки й, врешті-решт, це наш розвиток», — зауважила пані Олена.
 
Олександр Аляб’єв, співавтор проєкту «Родинна оселя», озвучив відповіді на питання про модульні будинки, які найчастіше задають: про обігрів, припливно-витяжну вентиляцію, а також найменшу експлуатаційну гарантію модульних будинків, яка складає 35 років. Також Олександр звернув увагу, що потужності виробників, які входять до Кластера деревообробної промисловості, дозволяють виготовляти до 300 будинків на тиждень.
 
Андрій Брязкало, генеральний директор готельного комплексу «Буковина», розповів про те, чим буде займатися Budmall у Чернівцях. Саме Андрій представлятиме інтереси компанії у своєму регіоні. Наразі навпроти готелю «БУКОВИНА» вже можна ознайомитися з одним із зразків будиночків від Budmall Center.
 
«Budmall — це свого роду як Booking у туризмі. Платформа надає готові рішення, відповіді на всі питання щодо вигляду, проєкту, розміщення, меблів навіть постільної білизни від українських виробників. По суті це консолідація сил українських підприємців, які прагнуть спільно розв'язувати питання відбудови країни, впровадження інновацій у галузі та розвитку експорту дерев'яних будинків на європейський та світовий ринки», — зауважив Андрій Брязкало.
 
Запрошуються українські підприємці, які мають таку фінансову можливість, долучатися до ініціативи «Подаруй дім українській родині», яку запустив благодійний фонд «Дім української родини». Адже кожна українська сім'я, яка сьогодні залишається в Україні — це майбутнє нашої держави, допомога у відбудові економіки та збереження українських цінностей та традицій.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews