За зрубані на Путильщині ялини житель Селятина може сісти на три роки

18.08.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Ще у січні цього року правоохоронці задокументували протиправні дії 60-річного жителя Селятина. Чоловік зрубав ялини на території «Путильського державного лісництва». За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування.  

У межах села Руська поліцейські виявили буковинця, який зрубав деревину породи «ялина». При перевірці документів чоловік не надав правоохоронцям відповідний дозвіл на здійснення такої діяльності.

Під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування стосовно буковинця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

За скоєне порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews