Ціна на газ для українців не зміниться до 1 травня 2023 року – Нафтогаз

18.08.2022 15:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Опалювальний сезон» — страшні для українців слова, утім, підстав для хвилювання немає. Адже тарифний план «Фіксований» — 7,96 грн/куб. м — діє до кінця квітня 2023 року.

Про це повідомляє Нафтогаз України.

Варто зазначити, що ціна незмінна й довоєнна. Нафтогаз працює в режимі нон-стоп, щоб безперебійно забезпечити газом кожну домівку, лікарню, садочок, військову частину та інші соціальні об’єкти.

А от у Європі тариф подорожчав. Наприклад, нещодавно в Литві ціна сягнула 1,02 євро/куб. м, або близько 42 грн, у Молдові — 22,99 лея/куб. м, або майже 44 грн, а в Польщі — 6,64 злотих, або понад 53 грн. Серед причин зростання — збільшення закупівельної ціни природного газу на європейському ринку та газовий шантаж росії.

Українці, продовжуйте сумлінно сплачувати рахунки, адже сьогодні це надважливо. До того ж 7,96 грн — це незначні гроші в сучасних українських реаліях. Пам’ятайте, що кожен сплачений рахунок — підтримка в тилу, крок до перемоги та стабільний опалювальний сезон 2022/2023.

Противник уже дав зрозуміти, що готовий бити по важливих цивільних об'єктах, інфраструктури та шантажувати Європу задля зняття санкцій.Готуємося до зими! Бережіть себе, і разом до перемоги.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews