П'яний одесит повідомив поліції про замінування потягу через побоювання, що дружина втече до Чернівців

19.08.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

В Одесі поліцейські викрили 40-річного городянина, який надав неправдиве повідомлення про замінування пасажирського потяга.

Про це повідомляє пресслужба поліції регіону.

Одесит напідпитку посварився з дружиною, після чого вона пішла з дому. Він припустив, що жінка може поїхати до родичів у Чернівці. Щоб завадити цьому, звернувся до поліції по спецлінії "102" із погрозою підірвати потяг сполученням Одеса – Чернівці.

Перевіркою залізничного транспорту, який на той час знаходився в депо й готувався до відправлення, жодних спеціальних пристроїв, що загрожували б громадянам загибеллю чи іншими тяжкими наслідками, виявлено не було. Правопорушника затримали наступного дня за місцем мешкання.

Дії фігуранта кваліфікували за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews