У Чернівцях перевіряють маршрутки на якість наданих послуг: є штрафи

19.08.2022 18:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
З 16 по 19 серпня у Чернівцях провели низку позачергових перевірок, щодо дотримання умов договору перевізниками автобусних та тролейбусних маршрутів.
 
Про це повідомили у департаменті транспорту та окремих питань комунального господарства.
 
Обстежили 58 одиниць громадського транспорту. Перевіряли дотримання графіків та регулярності руху, санітарний стан транспортних засобів, інформаційне забезпечення пасажирів у транспорті (розклад руху, правила перевезення), дотримання водієм правил безпеки руху.
 
За результатами перевірок склали 21 акт, з них 10 - із застосуванням штрафних санкцій. І це тільки початок, адже ціна повинна відповідати якості наданих послуг.
 
За рік функціонування департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства, працівниками складено 153 акти перевірки, з них 70 - із застосуванням штрафних санкцій на загальну суму 56 440 гривень.
 
 
На зображенні може бути: текст «результати ΠΕΡΕΒΙΡΟΙ громадського транспорту 3 16 по 19 серпня переврили 58 одиниць громадського транспорту: 46 автобусв 12 тролейбусв Stuttgart склали 21 акт переврок виконання умов договорв перевзниками: 4 акти на 4 тролейбусних маршрути без застосування штрафних санкцй 10 aKTİB на автобусни маршрути iз застосування штрафних санкций 7 aKTİB на автобусн маршрути без застосування штрафних санкцй загалом переврено виконання договрних умов 8 перевзниками громадського транспорту міста.»
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews