Діти із села на Буковині торгували фруктами і сухариками, щоби допомогти ЗСУ (ФОТО)

25.08.2022 08:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Діти із села Мамаївці минулого тижня організували ярмарок, на котрому продавали яблука, малину, соки, сухарики. Так вони збирали кошти на потреби ЗСУ.

Про це йдеться на сторінці Мамаївської територіальної громади у Facebook:

"Діти таким чином хотіли допомогти ЗСУ, передати кошти на потреби української армії та зробити свій внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. Торгували яблуками, малиною, соками, сухариками.

Діти таким чином хотіли допомогти ЗСУ, передати кошти на потреби української армії та зробити свій внесок у нашу спільну перемогу над ворогом.

Маленькі волонтери зібрали дев‘ятсот гривень та передали їх Мамаївській сільській раді з подальшою передачею Збройним Силам України.


Щиро дякуємо цим неймовірним дітям та батькам, які виховали гідних громадян!

Ми горді за наше молоде покоління!

Сподіваємось, вчинок маленьких патріотів надихне більше людей долучитися до допомоги нашій армії будь-яким можливим шляхом: грошима, роботою або подібними ініціативами.

У ці непрості часи, головне - не втрачати надію на щасливе майбутнє у вільній, незалежній державі. Україна буде жити, буде процвітати!"

 
  
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews