Відомий рок-гурт заспівав пісню про "Азов" на верхівці ратуші у Чернівцях (ФОТО, ВІДЕО)

23.09.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Гурт Kozak System заспівав пісню "Азов - сталь" з вежі Чернівецької ратуші, де щодня зазвичай звучить мелодія "Марічки". 

Про це повідомляє Чернівецька міська рада:

"Моє серце - сталь! Моя кров - Азов! Є речі, про які хочеться кричати на весь світ! Що й зробили хлопці з Kozak System. Вони виступили з вежі Чернівецької ратуші. З самої верхівки лунала пісня "Азовсталь".

На балкон вийшли соліст гурту Іван Леньо та трубач Сергій Соловій. Імпровізований виступ відбувся 12 вересня, наступного дня після того, як хлопці відіграли концерт на Центральній площі Чернівців. Тоді на підтримку ЗСУ вдалося зібрати близько 70 тисяч гривень.

null
Фото з мережі Інтернет

А  21 вересня українська та російська сторони провели обмін полоненими. Додому повернулися 215 українців (захисники й захисниці "Азовсталі", інші воїни й парамедики) та іноземців. Серед військовослужбовців – понад сто бійців полку "Азов", морпіхи, нацгвардійці, поліцейські, прикордонники, тероборонівці, працівники СБУ та інші. За них віддали 55 окупантів і кума російського диктатора, нардепа Віктора Медведчука, підозрюваного у державній зраді.

KOZAK SYSTEM. Фото C4


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews