Дитяча лікарня Чернівців придбала сучасне обладнання завдяки українській молоді Румунії

26.09.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Видалити апендицит швидко і з мінімальною травматизацією тепер можуть хірурги Міської дитячої клінічної лікарні завдяки лапароскопічному обладнанню, яке медзаклад придбав завдяки ГО «Спілка української молоді Румунії».
 
- Наша лікарня уклала зі «Спілкою української молоді Румунії» договір на надання благодійної допомоги в сумі 25 тисяч євро. За ці кошти ми оновили наше лапароскопічне обладнання. Тепер хірурги мають змогу проводити лапароскопічну апендектомію. Перевагою саме такої методики видалення апендициту є мінімальна травматизація порівняно з традиційним способом операції, косметичний (практично непомітний) шов, короткотривалий реабілітаційний період, - каже в. о. генерального директора КНП Міська дитяча клінічна лікарня Дмитро Білоус. – Вдячні президенту ГО «Спілка української молоді Румунії» Greceniuc Alex за таку підтримку.
 
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенні
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews