"Товариський, відповідальний та доброзичливий капітан...": загинув 42-річний воїн із Сокирянщини

27.09.2022 00:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У запеклих боях з російськими окупантами на Херсонщині поліг вихідець із буковинського села Гвіздівці, Герой, мужній захисник Віктор Михайлович Москучук.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада:

"Віктор Москучук разом із сім’єю проживав у місті Новоград-Волинський, однак його дитинство та юність минули у мальовничому селі на Сокирянщині, де проживають батьки військовослужбовця.

Спокійний та товариський, відповідальний та доброзичливий Віктор Москучук носив звання капітана, був командиром роти однієї із військових частин Збройних сил України. Ряди захисників України військовий поповнив ще у 2014-му році – в ході проведення антитерористичної операції на Сході, з початком повномасштабного вторгнення – продовжив боронити рідну землю. Йому було 42…

Вірний громадянському обов’язку Віктор Михайлович віддав своє життя заради всіх нас, заради перемоги над ненависним ворогом. Тепер він у Небесному війську. Світлий, добрий спомин залишиться в серцях тих, хто його знав, любив, поважав…".

Загиблий є двоюрідним братом голови Чернівецької облради Олексія Бойка.

Поховають мужнього воїна у місті Новоград-Волинський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews