Чернівецька співачка зі сльозами розповіла, як переживає втрату коханого (ФОТО)

29.09.2022 01:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Співачка Tayanna, яка у липні розказала про розлучення з бойфрендом, зізналася, що їй не переболіло і вона досі його любить. Артистка навіть не полишає надії, що вони знову будуть разом.

Ділячись особистим у подкасті Діани Глостер, Таня не змогла стримати сліз, пише TabloID:

- У мене взагалі, я вважаю, важка історія, тому що я до сих пір ще вірю, що ми будемо разом. В якихось ілюзіях живу таких, у своїх мріях. Насправді потрібно просто відпускати людину і повертатися до себе. Що я і намагаюся зараз робити - повертатися до себе і весь фокус уваги на себе, на свою роботу, на свої справи, і дитина є. І я розумію, що ця енергія, яка йде на спогади минулі... Особливо я приїхала до Києва, ходжу по вулицях і просто плачу, тому що ось тут ми сиділи, тут ми їли, тут машину побачила таку, як у нього - все, вже сльози течуть.

Tayanna. Фото з мережі Інтернет

Зі слів співачки, зараз вона вчиться ставитися з любов'ю до самої себе, чого досі не вміла. Під час кожного свого роману Тетяна наступала на ті ж самі граблі.

- У мене взагалі болюча тема - стосунки. Тому що я не вмію їх будувати. Коли я в стосунках - мене немає, я на сто відсотків розчиняюся в людині і на себе, як кажуть грубо, забиваю і починаю просто жити життям людини. Мене там немає абсолютно, тобто я як зомбі, повністю абсолютно все віддаю і, звісно, що енергія туди йде, і ти, виходить, забуваєш про себе, перестаєш за собою дивитися, ну тобто де увага - там енергія, ти постійно думаєш про чоловіка...
 
Після розриву екс Тетяни все одно продовжував оплачувати їй половину оренди вілли на Балі

Як розказала артистка, вона поїхала з Балі до Польщі, і на те було кілька причин. Зокрема те, що там їй не вдавалося виринути з "ями", в якій вона опинилася.

- Я потрапила в таку яму емоційну, коли в мене все - негатив, тобто "все, в мене життя закінчилося, без нього я не можу", і я навмисне поїхала для того, щоби прослідкувати за собою і направити якось свої думки в інше русло, хоча це така дуже велика любов мого життя, і вона не минула, вона є, ця любов у мене всередині, - зізналася вона.

Таня не приховує, що після від'їзду в неї була депресія, а інколи ночами вона прокидалася від того, що не відчувала ніг.

Зірка старається з посмішкою та без сліз згадувати свого коханого. Адже лише з ним вона відчула, що знайшла того, хто їй потрібен, і більше не хоче шукати.

- Потрібно пройти різні стадії життя, різні відносини, щоби зрозуміти, які вони мають бути насправді, яких ти хочеш, якого ти чоловіка бачиш біля себе, зрозуміти, які якості..., - сказала виконавиця. - У нас була насправді така в серці любов, а в розумі - мозок же постійно з нами воює, его - насправді тут, в цих стосунках я побачила своє его, яке ніколи не бачила і заперечувала завжди.

Співачка сподівається, що вони з коханим знову будуть разом. Її бойфренд у їхніх стосунках був більш свідомим, вона ж - піддавалася емоціям. 

Навіть можливості нових стосунків зірка наразі не розглядає і не може дивитися на інших чоловіків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews