Під час сварки 18-річний чернівчанин жорстоко побив свого знайомого: за це йому загрожує 8 років в'язниці

02.10.2022 00:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На вулиці Магалянській у Чернівцях 18-річний місцевий житель жорстоко побив знайомого.  Потерпілого госпіталізували до медичного закладу. Слідчі поліції стосовно зловмисника розпочали кримінальне провадження. За скоєне йому загрожує позбавлення волі строком до восьми років.

З’ясувалося, що житель Чернівців полаявся із 21-річним товаришем, мешканцем села Нелипівці Дністровського району. Під час сварки хлопець завдав численні удари по тілу свого знайомого. Потерпілого медики госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги. 

Поліцейські затримали чернівчанина у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews