Сто українських шкіл зможуть отримати облаштовані бомбосховища

21.10.2022 23:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Попри війну переважна більшість закладів спеціалізованої мистецької освіти продовжують працювати у змішаному (очно-дистанційному) чи очному форматі, аби кожен охочий мав можливість вільно і безперешкодно розвивати свої мистецькі здібності та креативність.

На жаль, внаслідок цілеспрямованих обстрілів військами загарбника цивільної інфраструктури, станом на початок навчального 2022-2023 року вже постраждало 72 заклади мистецької освіти, з яких більшість припадає на Донецьку (32%), Харківську (15%) та Київську (10%) області.

Щоб забезпечити українські школи безпечними та якісними бомбосховищами, за підтримки Міністерства освіти і науки України, KSE Foundation запустила благодійний проєкт «Безпечна освіта» та оголосила збір коштів на оснащення укриттів для українських шкіл.

За сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України й Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти участь у проєкті мають змогу взяти й мистецькі школи.

Загалом буде відібрано 100 шкіл, які найбільш гостро потребують допомоги.

Взяти участь у програмі з облаштування бомбосховищ може будь-яка українська школа.

Для цього потрібно подати заявку на участь у проєкті на сайті.

Також на сайті KSE Foundation кожен охочий може приєднатись до збору коштів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews