Електроенергію на Буковині можуть відключати без попередження уже від сьогодні: «Чернівціобленерго»

25.10.2022 15:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Від сьогодні, 25 жовтня, запроваджено графіки аварійного відключення (ГАВ) в усіх регіонах країни, у тому числі й в Чернівецькій області, які вже почали діяти. Аварійні відключення застосовуються почергово без попередження за командою диспетчерів НЕК Укренерго і стосуються усіх споживачів електроенергії без винятку.

Про це повідомляє пресцентр АТ «Чернівціобленерго»:

"На жаль, маємо констатувати, що в Об’єднаній енергетичній системі України зберігається доволі складна ситуація. Через значні пошкодження об’єктів енергетики у кількох регіонах, поки що не вдається збалансувати роботу усієї енергосистеми країни.

Просимо усіх мешканців краю зберігати спокій і усвідомлювати, що такі заходи вимушені і тимчасові. Також зверніть увагу, що дуже важливо не перевантажувати електромережу у години, коли живлення у ваших оселях буде відновлено. Доки на вулиці помірно тепло, намагайтеся не вмикати енерговитратні прилади хоча б упродовж дня та користуватися ними по черзі".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews