"Скільки ще треба життів цим нелюдам?!": загинув справжній патріот із Сокирянщини

26.10.2022 00:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У боях в районі населеного пункту Новоявлена Донецької області, внаслідок вогнепального поранення, загинув житель села Василівка Андрій Грама. Мужньому захиснику було 46 років.
 
Про це повідомила Сокирянська міська рада:
 
"У запеклих боях на Донеччині загинув наш земляк Андрій Анатолійович Грама. Він був опорою для матері, підтримкою для дружини та сина, прикладом для брата.
Працелюбний, відповідальний, щирий та відвертий, завжди готовий прийти на допомогу – таким його знали й назавжди запам'ятали близькі, рідні та друзі.
 
Андрій – патріот та приклад справжнього Героя. У запеклих боях за Україну він віддав найдорожче – своє життя, аби ми мали можливість жити під мирним небом.
Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль непоправної втрати.
 
Висловлюємо щирі співчуття дружині – Тетяні Іванівні, сину – Яну, матері – Марії Андріївні, брату Героя – Олегу Анатолійовичу, всім близьким та рідним!
Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі".
 
"Скільки ще треба життів цим нелюдам. Не пробачимо ніколи. Царство небесне тобі, наш добрий Андрійку, мій дорогий фінок", - написала під повідомленням Світлана Бурлачук.
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews