У Чернівцях відзначили 104-у річницю Буковинського віча (ФОТО)

03.11.2022 13:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковина – це Україна! Саме таке доленосне рішення 104 роки тому, 3 листопада 1918 року , прийняли мешканці краю на велелюдному вічі у Чернівцях. З нагоди цієї пам’ятної дати в історії краю начальник ОВА Руслан Запаранюк, голова обласної ради Олексій Бойко та чернівецький міський голова Роман Клічук поклали квіти до пам`ятної дошки учасникам Буковинського народного віча.

«Коли ворог зазіхає на наші території, прагне розділити Україну – приклади одностайності та патріотизму, вболівання за долю країни нам надзвичайно важливі. Бо це наше джерело сили і стійкості. Дякую буковинцям, які сьогодні нищать ворога на фронті, наближаючи нашу перемогу. Шана і слава тим, хто віддав життя за свободу українців», - сказав Руслан Запаранюк.

На заході також були присутні перша заступниця начальника ОВА Альона Атаманюк, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews