У Чернівцях змінилися маршрути деяких автобусів

09.11.2022 14:04   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
 
Маршрути автобусів № 7, 9А та 32 відсьогодні змінено через впровадження одностороннього руху на певних вулицях.
 
Через запровадження одностороннього руху на вулицях Руданського (від вулиці Головної до вулиці У. Кармелюка);
та О. Герцена (від вулиці У. Кармелюка до вулиці Головної), маршрут автобусів № 7, 9А та 32 дещо змінено. Про це повідомили у Департаменті транспорту та окремих питань комунального господарства.
 
Так, автобуси маршруту 7 в прямому напрямку курсуватимуть по вул. О. Герцена (а не по вул. С. Руданського як раніше), тобто зупинятиметься на зупинках громадського транспорту: вул. В. Кочубея, вул. О. Герцена, вул. Чорноморська, пров. Шпитальний, вул. Буковинська, далі маршрут без змін.

Автобуси маршруту 9-А в прямому напрямку курсуватимуть з вул. У. Кармелюка до зупинок: вул. Чорноморська, пров. Шпитальний, вул. Буковинська і до кінцевої зупинки без змін. У зворотному напрямку з вул. Головної (зупинка О. Щербанюка) повертатимуть на вул. С. Руданського (зупинки вул. Чернігівська, У. Кармелюка і далі без змін).

Автобуси маршруту 32 після зупинки громадського транспорту проспект Незалежності повертатимуть на вул. С. Руданського, зупинятимуться поруч вул. Чернігівської, біля 2-го пров. У. Кармелюка і курсуватимуть по вул. Буковинській і до кінцевої зупинки без змін. У зворотному напрямку їхатиме з вул. У. Кармелюка по вул. О. Герцена і повертати на вул. Головну в напрямку до проспекту Незалежності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews