Двоє буковинців намагалися виїхати за кордон з підробленими штампами консульства України в Сан-Франциско

09.11.2022 14:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

Двоє жителів Вижниччини намагалися виїхати за кордон за допомогою фальшивих штампів та документів. Знаючи, що на час воєнного стану в Україні, чоловікам від 18 до 60 років перетин держкордону заборонено, буковинці вирішили звернутися за допомогою до жителя Волинської області, який за 800 доларів з особи, вносив неправдиві дані у закордонні паспорти про те, що особи перебувають на консульському обліку України в інших державах. А також про дозвіл на постійне місце проживання за кордоном.

Так, двоє жителів Вижницького району вже з отриманими підробленими штампами про виїзд на постійне проживання та прийняття на консульський облік в Генеральному консульстві України в Сан-Франциско, намагалися перетнути Держкордон через МПП "Порубне", де їхню аферу викрили прикордонниками.


Особа, яка взаймалася виготовленням підробних штампів затримана ще у вересні перебуває під слідством.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу оперативно-розшукового відділу Чернівецького прикордонного загону.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews