Українські прикордонники затримали туристичний автобус набитий контрабандою (фото)

14.11.2022 10:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через горе-перевізника туристам довелося посеред ночі повертатися додому самотужки.

12 листопада на міжнародному пункті пропучку "Лужанка" прикордонники Мукачівського загону виявили в туристичному автобусі чималу кількість контрабандних цигарок.  
 
За інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, 12 листопада о 22:30 на пункт пропуску "Лужанка" прибув туристичний автобус марки MAN, водієм якого був 46-річний закарпатець. Вказаним транспортним засобом до угорського міста Ньїредьгаза прямувала група туристів, які мали на меті відвідати термальні басейни.
 
"Під час поглибленого огляду автобуса, у сховку обладнаному під підлогою спільна оглядова група виявила сигарети. В подальшому, "тютюнові сюрпризи” виявили також і у стелі, полицях для ручної поклажі та майже у всіх пасажирських кріслах. Щоб дістати усі сигарети прикордонники демонтували крісла та повністю зняли декоративні елементи обшивки салону", - йдеться у повідомленні.
 
 
У відомстві зазначають, що кількість вилученого товару уточнюється.
 
null

null

null

null
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews