Оголошено всеукраїнський конкурс на кращу пропозицію благоустрою Центральної площі у Чернівцях

18.11.2022 00:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях відбудеться всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію комплексного благоустрою Центральної площі. Його переможці отримають премії у розмірі від 50 до 120 тисяч гривень.

При розробці конкурсної пропозиції учасникам конкурсу необхідно передбачити комплексне планування та благоустрій площі Центральної. Необхідно створити комфортний простір для відпочинку та дозвілля мешканців громади та туристів.

Учасниками конкурсу є автори та авторські колективи, що включають архітекторів, ландшафтних архітекторів, інженерів-транспортників, дизайнерів з вуличного освітлення, дендрологів, інших спеціалістів з дизайну архітектурного середовища. У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

Для участі в конкурсі автор (авторський колектив) має оформити заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням
прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону.

Заявка на участь у конкурсі подається особисто або поштою на адресу департаменту урбаністики та архітектури міської ради: 58008, м. Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А, або на електронну пошту dua.upp.cmr@gmail.com

 

Проєкти вважаються поданими,  якщо їх відправлено на конкурс або подано  особисто не пізніше 23 лютого 2023 року. У разі відправлення проєкту поштою його автор повинен повідомити замовнику конкурсу дату відправлення і номер поштової квитанції.

Іншу інформацію про конкурс можна отримати в департаменті урбаністики та архітектури міської ради за адресою: вул. Б. Хмельницького, 64-А (кабінет 302) або за телефоном (0372) 55-58-83.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews