За неіснуючий генератор буковинець втратив 13 тисяч гривень

20.11.2022 09:54   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У поліції радять перевіряти достовірність інтернет-оголошень.

18 листопада до поліції звернувся чоловік із заявою про те, що невідома особа незаконно заволоділа його коштами під час здійснення передоплати за товар. Наразі за цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження та встановлюють осіб, причетних до скоєння цього протиправного порушення.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
23-річний житель села Южинець повідомив поліцейським, що внаслідок шахрайських дій він втратив 13 тисяч гривень. Заявник розповів, що зареєструвався на одному із сайтів, де мав намір купити генератор. Згодом в телефонній розмові потенційний продавець попросив перерахувати частину коштів за прилад. Чоловік перерахував 13 тисяч гривень на картковий рахунок вказаний псевдопродавцем, однак бажаний товар так і не отримав.
 
Відомості про вказаний факт дізнавачі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
 

Правоохоронці нагадують буковинцям про необхідність перевіряти інформацію щодо Інтернет-магазинів чи продавців перед здійсненням покупки. Ніколи не здійснюйте передоплати за товари і послуги та не користуйтеся сумнівними сайтами оголошень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews