Буковинці вшанували невинно вбитих жертв Голодоморів (ФОТО)

27.11.2022 00:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Невинно вбитих жертв Голодоморів вшанували на Буковині 26 листопада. На заході був присутній начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
 
- Штучний голод був нічим іншим, як добре замаскованою каральною акцією. Московський режим створив ретельно продуманий план, аби знищити українську ідентичність, знищити українців як націю. Сьогодні людиноненависницький путінський режим чинить новий геноцид. Не маючи спроможності перемогти нас на полі бою, хоче занурити у темряву і холод. Окрім того підло підриває світову продовольчу безпеку та створює загрозу голоду у багатьох країнах світу, перешкоджаючи Україні ділитися зерном. Проте ми не дозволимо цього зробити, ми разом подолаємо ворога та змусимо його відповісти за всі свої злочини, які не мають терміну давності. – зазначив Руслан Запаранюк.
 
Разом із представниками обласної та міської влади краю, духовенства він поклав квіти та лампадки до Меморіалу у Чернівцях.
 
Під час жалобного заходу відслужено панахиду за безневинними жертвами голодоморів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews