Графік стабілізаційних відключень світла у Чернівецькій області уже недійсний

28.11.2022 09:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Оприлюднений раніше графік стабілізаційних відключень був складений відповідно до наданої величини потужності на область – 197 МВт станом на 23:00 неділі, 27 листопада. Наразі потужність для Буковини знизили до 141 МВт.

Про це повідомляє АТ "Чернівціобленерго":

“Оскільки ситуація в енергосистемі країні зберігається нестабільною і змінюється щогодини, на ранок 28 листопада Укренерго знизили ліміти споживання для Чернівецької області з 197 МВт до 141 МВт. Відтак, обсяг споживання електроенергії нашого краю на понеділок становить лише 43% від потреби області. Нагадуємо, що робота енергосистеми постійно змінюється, тому маємо набратися терпіння і розуміти, що у режимі аварійних чи планових відключень живуть сьогодні усі регіони країни”.

У компанії наголошують, що місцеве обленерго запроваджує зміни, залежно від розпоряджень Укренерго та наданих на регіон лімітів споживання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews