Міла Куніс, яка народилася у Чернівцях, обізвала борщ "дуже російським супом" (ВІДЕО)

02.12.2022 01:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Американська акторка Міла Куніс, яка, разом зі своїм чоловіком Ештоном Кутчером, підтримує Україну під час війни, ошелешила несподіваною заявою. Зірка, що народилася в Чернівцях, назвала борщ "дуже російським супом".

Це пролунало в її жовтневому інтерв'ю Harper's Bazaar, де Міла оповідала про харчові звички і традиції її родини, пише TabloID.

 
 

- Російський стіл - це багато їжі, просто весь час. Звісно, почати можна з пельменів, вареників, тоді можна зготувати борщ, це такий дуже російський суп із буряка. Як не любите буряк, то не їжте. Росіяни люблять копчену рибу та рибу в цілому. Cолону рибу, копчену рибу. Росіяни або українці. Я розумію, зараз ми живемо в часи, коли я більше навіть не знаю, як себе називати, - зізналася Куніс.

Cлова актриси, яка раніше говорила, що війна змусила її відчути себе українкою, обурили деяких інтернет-користувачів.

"Ти можеш народитися в Україні, зібрати 30 млн дол допомоги для України, але так і не зрозуміти різницю між Russians і Ukrainians", - докоряють Мілі в Twitter.

Зірку звинувачують у тому, що вона просто піариться на темі України. З іншого боку, дехто виправдовує Куніс, адже вона поїхала до США ще дитиною, відтак має "світосприйняття на рівні USSR". До того ж, її допомогу Батьківщині не можна недооцінювати.

До слова, ще в липні український борщ увійшов до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Нагадаємо, в 2012-му році Куніс розповідала, як у Чернівцях стикалася з проявами антисемітизму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews