Онук Софії Ротару заявив, що "був змушений" покинути Україну, щоби почати нове життя

04.12.2022 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Онук співачки Софії Ротару, Анатолій Євдокименко, котрий, після невдалої спроби нелегально виїхати з України під час війни, таки опинився в закордоні, вперше прокоментував зміни у своєму житті. Себе молодик порівняв із "кочівником".

Він висловився так у інтерв'ю DHA, пише TabloID.

Як саме він, будучи чоловіком призовного віку, перетнув кордон та опинився у Європі, Анатолій у інтерв'ю чомусь не розказав

"Цей рік, безперечно, став найскладнішим у моєму життя, але також, я би сказав, найбільш трансформуючим. Ба більше, він став найбільш руйнівним і трагічним роком для всіх людей України, мої співчуття всім родинам, які втратили своїх близьких у цій війні", - побідкався Анатолій, чий творчий псевдонім SHMN.

"Коли почалася війна, я був змушений залишити країну, щоби почати нове життя. Понад шість місяців я жив життям справжнього кочівника, і це багато чого мене навчило про самого себе та дозволило по-новому подивитися на життя", - додав він.

Анатолій Євдокименко. Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, нелегально виїхала за кордон під час війни співачка Зі Фамелу, в паспорті якої досі зазначено чоловічу стать. Їй довелося перепливати Дунай.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews