Підроблені документи та уникнення мобілізації: прикордонники розповіли скільки осіб намагалися втекти за кордон минулого місяця

04.12.2022 09:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ухилянти намагалися перетнути кордон за допомогою підроблених документів.

Впродовж листопада 149 осіб було затримано на кордоні з Румунією та Молдовою, з них 34 особи використали недійсні, або ж підроблені документи для виїзду за кордон з метою уникнення мобілізації. 

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Загалом, минулого місяця кордон України з Румунією та Молдовою перетнули 237 тисячі осіб та 88 тисяч транспортних засобів. Також,  прикордонники зафіксували 14 випадків незаконного переміщення товарів та вантажів через державний кордон на загальну суму майже 4 мільйони гривень. Зокрема в 6 випадках вилучено 12 тисяч пачок тютюнових виробів. В рамках адміністративно-юрисдикційної діяльності складено 315 справи про адміністративні правопорушення та накладено стягнень у вигляді штрафів на загальну суму понад 375 тисяч гривень.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews