Емма Антонюк

Емма Антонюк

журналістка, проєкт "Палає"

Чому я запросила Аліну Паш на інтерв’ю (ВІДЕО)

Якщо ви чекаєте від жанру інтерв’ю лише дошку пошани - Гордон вправно закриє цю потребу

05.12.2022 01:29   Джерело: CvNews
Автор : Емма Антонюк

Чесно? Журналістка допитливість. Хоч я вже і не журналістка, а блогерка, мій потяг до складних персонажів і етичних дилем лише посилився. Інтерв’ю заради хайпу - це нудно. Інтерв’ю як «розмова заради розмови» - це соромно. Інтерв’ю, щоб з’ясувати суть - це виклик. Аліна Паш - для мене виклик.

Чому ви маєте подивитись інтерв’ю з Аліною Паш?

Щоб задовольнити цікавість. Навіть не збираюсь тут гратись у «суспільно важливий інтерес». Ми споживаємо контент, якщо він викликає у нас емоції і природне людське бажання дізнатись те, що тригерить. Але у випадку з Аліною Паш ідеться ще й про спробу знайти ключ до питомих для України кейсів. Багато наших яскравих і талановитих людей поламалися на питанні цінностей. І всім нам вчитись, як реагувати на їхні рефлексії та подальшу творчість.

Чому Аліна Паш прийшла до мене на інтерв’ю.

Я впевнена, що Аліна прагнула промовляти до людей, які їй не пробачили. І розставити крапки над «Ї» в історії, яка шлейфом тягнеться за її персоною.
Вдалось чи ні? Я маю відповідь. Але мені цікавіша ваша.
Хочу наголосити, що з боку Аліни це було сміливо - відповісти на запитання, які мені було некомфортно ставити, а їй - слухати.

«Я її не люблю - відписка»

Є певна кількість людей, яка завжди буде мені розповідати, яких героїв варто кликати, а які не мають з’являтися на ПАЛАЄ.

І я хочу ще раз для них наголосити.

1. Порівняння «ще б шарія запросила» - це маніпуляція, узагальнення і підміна поняття спору.


Є люди, з якими варто говорити серйозно про важливе.
Є люди, яких треба відправляти під трибунал.
Є мій професійний інтерес та достатній інтелект, щоб відрізнити одних від інших і провести гідну та складну розмову.

2. Краще б запросили когось хорошого.
Інтерв’ю з Клятим Раціоналістом - через тиждень.

Окей, давайте серйозно. Якщо ви чекаєте від жанру інтерв’ю лише дошку пошани - Гордон вправно закриє цю потребу. Я - ні.

Дякую вам за коментарі та рефлексії. Дякую Аліні Паш, що наважилась прийти. Дякую Яні Брензей, що залишаючись за кадром у Це ніхто не буде дивитись, фантастично підтримує і докладається до підготовки цього контенту.

https://www.instagram.com/emmocean/

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews