На Буковині, внаслідок ДТП, загинув підліток

12.12.2022 09:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Аварія сталася в селищі Глибока, де внаслідок зіткнення автомобіля з підводою, загинув 17-річний пасажир автівки. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 грудня, близько 19:00, на автодорозі сполученням «Чернівці-Глибока». На місці аварії працювали співробітники Слідчого управління ГУНП і відділення № 5 (смт Глибока ) Чернівецького районного управління поліції.

За результатами проведених першочергових дій правоохоронці попередньо встановили, що 17-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» зіткнувся з підводою, під керуванням 56-річного місцевого жителя.

Внаслідок аварії, 17-річний пасажир іномарки отримав травми не сумісні з життям. Ще двох пасажирів автомобіля, віком 14 та 16 років, а також обох водіїв з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews