Богдан Куценко

Богдан Куценко

письменник, журналіст, волонтер

Варвар завжди грабує і нищить те, що не може забрати

13.12.2022 07:23   Джерело: CvNews
Автор : Богдан Куценко
Щойно в Херсон дають світло, свинособаки цілять у ЛЕП - тополі поруч посічені, гілки лежать на землі, декілька потужних дротів пошкоджено, але не обірвано, а один лежить на землі. Щойно херсонці святкували і світла знову немає.
 
Команда одеських електриків прибула на допомогу Херсону. На в'їзд у місто їх зустрічає місцевий колега - отримав із зранку наряд поза чергою.
Дико бачити, як електрики вдягають страховки, а замість жовтогарячих касок вдягають бронежилети і балістичні шоломи.
 
Багато де в місті щойно вони підіймають вишку, по них з лівого берега відкривають вогонь. Вдягають жилети - жартують, палять, фотографуються в броніках, готуються до роботи.
 
Батько мій був електриком і напевно тому почуваюся поряд, як у дитинстві - великі машини, запах палива і ізоляції, великі жорсткі рукавиці, жмути алюмінієвих дротів, міцні цигарки і мужчини, що поводяться наче діти - лізуть нагору, кричать звідти щось і їм знизу кричать щось у відповідь.
 
Ввечері світло дадуть і генератори на вулицях стихнуть.
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews