Футбольну команду "Буковина" покинуло одразу вісім гравців

22.12.2022 00:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький футбольний клуб "Буковина" покинуло восьмеро гравців, однак його кістяк залишився.

Про це повідомляється на сайті клубу:

"СФК «Буковина» припинив співпрацю з вісьмома футболістами, які виступали за клуб в осінній частині сезону. Команду залишили голкіпер Віталій Чеботарьов, захисники Микола Павлюк, Семен Даценко, півзахисники Андрій Шишигін, Олександр Жумига, Ігор Кошман, а також нападники Андрій Королянчук та Микита Комісар. Трудові відносини припинені за згодою сторін.

Головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук повідомив клубній пресслужбі, що наразі ведуться переговори з декількома футболістами, а також триває постійний пошук виконавців, які зможуть підсилити команду у весняній частині сезону:

- Особливу увагу акцентуємо на футболістах, які зможуть підсилити лінію атаки. Вже зараз ведемо переговори з декількома виконавцями. Також хочу подякувати за співпрацю тим гравцям, які покинули команду взимку.

Дякуємо хлопцям за виступи у чернівецькому клубі та бажаємо успіхів і перемог у нових футбольних колективах!"

Статистика цих гравців у першій частині сезону:

Віталій Чеботарьов: 6 матчів (7 пропущених м’ячів);

Микола Павлюк: 4 матчі;

Семен Даценко: 7 матчів;

Андрій Шишигін: 9 матчів;

Олександр Жумига: 10 матчів;

Ігор Кошман: 4 матчі;

Андрій Королянчук: 5 матчів;

Микита Комісар: 5 матчів.

Але клуб зберіг кістяк і планує розпочинати підготовку до другої частини сезону вже 20 січня, а перший матч чернівчани зіграють 8 квітня на виїзді з "Полтавою". 

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews