Коли вимикатимуть світло на Буковині 27 грудня (ГРАФІК)

27.12.2022 00:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

"Чернівціобленерго" оприлюднило графік стабілізаційних відключень на 27 грудня. Упродовж доби вимикатимуть електрику для всіх 18 груп споживачів.

Про це йдеться на сайті компанії:

"Графік стабілізаційних відключень вводять за розпорядженням державної компанії НЕК «Укренерго» відповідно до оперативної ситуації в енергетичній системі України. Спрогнозувати впровадження таких графіків заздалегідь неможливо. В умовах жорстких обмежень дозволеного навантаження для області, вкрай важко працювати за графіками стабілізаційних відключень і суворо їх дотримуватися.

З технічних причин не можна гарантувати відкл/вкл рівно о зазначеній годині, оскільки бригада має доїхати до енергооб'єкту і виконати дії з техніки безпеки. Тому відключення можуть відхилятися на 20-40 хв від години, зазначеної у графіку.

Через різке непрогнозоване збільшення навантаження на мережі диспетчер зобов'язаний негайно вжити заходів, щоб його знизити. Такі аварійні відключення застосовуються незалежно від складених графіків.

Дізнатися, до якої групи споживачів увійшла ваша адреса, ви можете: у файлі Excel - для міста Чернівці; у файлі Excel - для районів області".
 
Зображення завантажується...
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews