Триває будівництво Міжнародного автомобільного пункту пропуску «Шепіт» (ФОТО)

20.01.2023 10:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Тривають ремонтні роботи під’їзного шляху до МАПП «Шепіт», зокрема, реконструюють два мости та зводять підпірні стінки, котрі укріплять берег річки. Крім того, дорогу розширять, щоб вона відповідала європейським зразкам.
 
Як триває будівництво Міжнародного автомобільного пункту пропуску «Шепіт» перевірив голова обласної ради Олексій Бойко під час робочої поїздки у Вижницький район.
 
Будівництво відбувається відповідно до міжнародного проєкту, який реалізовує Чернівецька обласна рада із румунськими партнерами, у рамках Спільної операційної програми Румунія – Україна 2014-2020. Його назва «Покращення транспортної інфраструктури у транскордонному регіоні Чернівці – Сучава (Шепіт – Ізвоареле Сучевей)». Кінцева мета реалізації – реконструкція автомобільної дороги державного значення Т-26-01та відкриття важливого пункту пропуску, що дасть можливість людям по обидва боки кордону відвідувати своїх родичів без додаткового об’їзду.
 
 
 
Будівництво (Шепіт). Фото Чернівецької обласної ради
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews