Десятку найбільших платників податків у Чернівцях очолила фірма, серед засновників якої є мер міста (РЕЙТИНГ)

02.02.2023 00:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Чернівецький міський голова опублікував рейтинг найбільших платників податків у міський бюджет за 2022 рік. Першим у рейтингу є ТОВ "РОМА", серед засновників якого є Роман Клічук.

ТОВ "РОМА" у 2022 році сплатило у міський бюджет 27 млн 259 тисяч гривень. На другому місці найбільших платників податків – Чернівецька філія ТОВ СЕ Борднетце Україна – 25 млн 100 тисяч гривень.

"Ремонт доріг та громадських просторів, модернізація освітніх та медичних закладів, розвиток культурного життя – це все стає можливим, зокрема, завдяки платникам податків. Дякуємо кожному, хто чесно їх сплачує і допомагає наповнювати міський бюджет.

Велика подяка найбільшим платникам податків нашої громади. Захоплюємося вашим умінням поєднувати розвиток підприємства та підтримувати економіку міста в складний час", - зазначив Клічук у своєму Telegram-каналі.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews