Травмований буковинець, застрягла швидка та пожежа, - буковинські рятувальники розповіли про пригоди за добу

14.02.2023 17:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Герці чоловік впав у колодязь і вижив.

13 лютого до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що в місті Герца Герцаївської територіальної громади Чернівецького району в криниці знаходиться людина.
 
50-річний чоловік чистив колодязь і з власної необережності при цьому впав на дно. Внаслідок падіння він опинився на глибині близько 15 метрів та отримав травми, тому вибратися самостійно звідти не міг.
 
За допомогою спецобладнання рятувальники витягнули чоловіка з колодязя на поверхню й передали медикам. Потерпілого із загальним переохолодженням, переломами та вивихом госпіталізували до Герцаївської міської лікарні.
 
А вночі, 14 лютого, на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у місті Сторожинець Чернівецького району через ожеледь автомобіль швидкої допомоги, повертаючись з виклику, не зміг подолати підйом на ділянці дороги. На допомогу медикам було направлено черговий караул 12 державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою аварійно-рятувального автомобіля та спецобладнання рятувальники відбуксирували карету швидкої на підйом, після чого водій автомобіля продовжив рух самостійно. 
 
Крім того, у Кельменецькому районі сталася пожежа у будинку. Через необережне поводження з пічним опаленням, ледь не загинули господарі будівлі. Люди викликали рятувальників, яким вдалося ліквідувати пожежу та врятувати життя буковинців. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews